Lite Musik

Dj Lungamu Ninggal Kenangan Tekamu Mengirim Undangan Golek Liyane Angklung Slow Remix Viral Tiktok. Cindi cintya dewi maaf atas video nya tak blurr ya mek pingin ngeblurr ae bro bantu subcribe lurr JBBC official. Mohon untuk tidak reupload karya saya kecuali ada izin langsung chanel partner jangan lupa di subscribe ojo mung ndelok tok original music video.

Download Lagu MP3 :

Download MP3 [8.54 MB]

Judul: dj lungamu ninggal kenangan tekamu mengirim undangan golek liyane angklung slow remix viral tiktok
Durasi: 6:5 Minutes
Size: 8.54 MB
Diputar: 2773266

Selamat datang di channel REMIXER JBR channel ini berisi kumpulan musik remix DJ slow santai terbaru dari seluruh dunia. Nong sepine angin wengi Isun rasakno kangen iki Kangen hang keliwat jeru Nong awak riko nong awak riko Nong sepine angin dalu Nggarai sun sing biso turu Suwi sing tau ketemu Suwi sing tau ketemu Masio moto iki merem Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken Welas isun tolong rungokaken Jeritan suworo ati nisun Isun biso ngangen mergo welas Isun biso ngangen mergo sayang Gusti sampekno salam iki Isun mageh ngenteni Jaluk tulung ojo dibaleni Roso loro hang koyo gedigi Cukup isun baen hang ngerasakaken Cukup isun baen hang ngerasakaken Masio moto iki merem Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken Welas isun tolong rungokaken Jeritan suworo ati nisun Isun biso ngangen mergo welas Isun biso ngangen mergo sayang Gusti sampekno salam iki Isun mageh ngenteni Jaluk tulung ojo dibaleni Roso loro hang koyo gedigi Cukup isun baen hang ngerasakaken Cukup isun baen hang ngerasakaken Isun biso ngangen mergo welas Isun biso ngangen mergo sayang Gusti sampekno salam iki Isun mageh ngenteni Jaluk tulung ojo dibaleni Roso loro hang koyo gedigi Cukup isun baen hang ngerasakaken Cukup isun baen hang ngerasakaken. Terimakasih kepada kalian semua yang telah menonton video di channel kami.

Dj Viral Tiktok Sampai Kapan Kan Kau Buktikan Remix 2020 Full Bass

Ku timang adekku sayang Pencipta. Vera karina Judul Video. Terimakasih Telah Berkunjung Ke Channel Youtube FORTUNA ENTERPRISE. Kau telah dewasa Judul Lagu.

[6:5 min] of download lagu dj lungamu ninggal kenangan tekamu mengirim undangan golek liyane angklung slow remix viral tiktok mp3 mantap

Terimakasih Telah Berkunjung Ke Channel Youtube FORTUNA ENTERPRISE. Kau telah dewasa Judul Lagu. IPANK Video Original. FORTUNA ENTERPRISE Lyric Cobo tak kuwat kuwatne Weroh kowe karo dekne Bisoku amung ndungakne Mugo langeng selawase Lungamu ningal kenangan Tekamu ngirim undangan Medotne tali katresnan Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane Aku tak golek liyane Reff sak tenane aku sayang Jeroning atiku iki wegah kelangan Tak ikhlasne kowe ilang Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang Tresnoku kok sio sio Ningal tatu nembus jroning dodo Mugo kowe getun Cekap smanten Matur nuwon Cobo tak kuwat kuwatne Weroh kowe karo dekne Bisoku amung ndungakne Mugo langeng selawase Lungamu ningal kenangan Tekamu ngirim undangan Medotne tali katresnan Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane Aku tak golek liyane Reff sak tenane aku sayang Jeroning atiku iki wegah kelangan Tak ikhlasne kowe ilang Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang Tresnoku kok sio sio Ningal tatu nembus jroning dodo Mugo kowe getun Cekap smanten AVAILABLE SPOTIFY.